Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd.

 • Κίνα Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής, Άλλα
Μάρκες Bergman
Αριθμός Υπαλλήλων 30~50
Ετήσιες πωλήσεις 2000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος 1998
Εξαγωγή pc 80% - 90%

Εισαγωγή

Η Guangdong Borgman Seals Co., Ltd. είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη, την κατασκευή και την πώληση μηχανικών προϊόντων σφραγίδωσης.προηγμένο εξοπλισμό αυτοματοποιημένης παραγωγής και προηγμένο εξοπλισμό δοκιμώνΤα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν μηχανικές σφραγίδες από ελαστικό φουσκωτό, μηχανικές σφραγίδες από ελαστικό δαχτυλίδι σφραγίδωσης, μηχανικές σφραγίδες από PTFE, μηχανικές σφραγίδες από μεταλλικό φουσκωτό, μηχανικές σφραγίδες σε δοχεία, O.E.M μηχανικές σφραγίδες και διάφορα υλικά σφραγίδωσηςΤα προϊόντα μπορούν να αντικαταστήσουν παρόμοια προϊόντα των Borgman, John Crane, AES, Chesterton, Flowserve και Roten.ΜεταλλουργίαΤα προϊόντα της εταιρείας έχουν εξαιρετικές επιδόσεις, εξαιρετική κατασκευή,και αντοχή, και έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη και έπαιξαν τον έπαινο από τους εγχώριους και ξένους χρήστες.Κίνα Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Ιστορία

Καθιερωμένος το 1998, αφιερωμένος στην παροχή των μηχανικών σφραγίδων και των τεχνικών διαβουλεύσεων στους τοπικούς πελάτες σε Guangzhou. Μετά από 20 έτη ανάπτυξης, μηχανική Co. σφραγίδων Guangzhou Bugeman, το ΕΠΕ έχει γίνει ένας από τους κύριους μηχανικούς προμηθευτές σφραγίδων στη Νότια Κίνα. Εστιάζουμε κυρίως στο σχέδιο και την κατασκευή των μηχανικών σφραγίδων για τις αντλίες των διάφορων εμπορικών σημάτων, και καλύπτουμε ποικίλες βιομηχανίες όπως τα τρόφιμα, το πετροχημικό, η κατασκευή χάρτου, και η ναυτιλία.
 

Η μηχανική Co. σφραγίδων Bergman Guangzhou, ΕΠΕ είναι περιεκτική επιχείρηση. Η επιχείρηση έχει μια πρώτης τάξεως τεχνική ομάδα, αυστηρά σύμφωνα με εθνικό και τα διεθνή πρότυπα για να παραγάγει τις υψηλής ποιότητας μηχανικές σφραγίδες, παρέχοντας τις τεχνικές συμβουλές για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών μας. Τα προϊόντα μας έχουν αντισταθεί τη δοκιμή του χρόνου και έχουν αναγνωριστεί από την αγορά.
Στα προηγούμενα 20 έτη, η επιχείρηση έχει παράσχει τις υπηρεσίες σε 3.000 πελάτες βιομηχανικής επιχείρησης, και περισσότερα από 300.000 σφραγίζοντας προϊόντα έχουν λειτουργήσει σε όλο τον κόσμο και έχουν δημιουργήσει την αξία για τους χρήστες. Αυτό είναι η μέγιστη υπερηφάνειά μας.

 

Σήμερα, στους ενεργειακούς τομείς όπως το πετρέλαιο, φυσικό αέριο, και άνθρακας ενεργειακοί τομείς όπως η με κάρβουνο ηλεκτρική παραγωγή και η πυρηνική ενέργεια πρώτες ύλες όπως ο χάλυβας και η αλουμίνα χημικές ίνες, φαρμακευτικά είδη, γεωργικά λιπάσματα και άλλοι χημικοί τομείς οι τομείς προστασίας του περιβάλλοντος όπως η αποθείωση και η διάσπαση νιτρικών, η επεξεργασία λυμάτων, και η χρησιμοποίηση ανανεώσιμης ενέργειας, προϊόντα Bergman γίνονται κατανοητοί, αναγνωρίζονται και χρησιμοποιούνται από όλο και περισσότερους χρήστες.

 

Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε σε σας τα σταθερά και μακροπρόθεσμα ρευστά σφραγίζοντας προϊόντα και τις υπηρεσίες, ακριβώς όπως έχουμε επιμείνει για 20 έτη.
 

Υπηρεσία

Ανεφοδιασμός προϊόντων: παρέχετε μια σειρά σφράγισης των προϊόντων όπως οι μηχανικές σφραγίδες, συσκευασίας της συσκευασίας, των στολισμάτων φύλλων, των λαστιχένιων και πλαστικών παρεμβυσμάτων ελαίου, και σφράγισης των βοηθητικών συστημάτων.

Τεχνική υποστήριξη: Οι ελεύθερες διαβουλεύσεις τεχνολογίας σφράγισης παρέχονται για να παρέχουν στους πελάτες την ολική τεχνολογία σφράγισης.

Τεχνικές υπηρεσίες: συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών σεμιναρίων, της τεχνικής καθοδήγησης, και της βοήθειας στην εγκατάσταση.
 

Με την υψηλή φήμη, την πρώτης τάξεως ποιότητα των προϊόντων και την υπηρεσία, την ανώτερη εμπειρία βιομηχανίας και την ισχυρή τεχνική δύναμή του, σφραγίζοντας μέρη Guangzhou Bergman που κατασκευάζουν τη Co., το ΕΠΕ έχει κερδίσει τον ομόφωνο έπαινο από τους χρήστες! Εάν τα μηχανικά προϊόντα σφραγίδων χρησιμοποιούνται για πολύ καιρό υπό τις αυστηρές συνθήκες εργασίας, είναι αναπόφευκτο ότι υπάρχει μια δυνατότητα της αποτυχίας. Για το λόγο αυτό, η υπηρεσία μεταπωλήσεων είναι πάντα μια από τις επιχειρησιακές συνδέσεις ότι η επιχείρηση συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με.
Για να προστατεύσει τα συμφέροντα κάθε πελάτη επιχείρησης. Η επιχείρησή μας πραγματοποιεί με το παρόν έγγραφο pre-sales και μεταπωλήσεων τις οδηγίες υπηρεσιών:

Περιγραφή της υπηρεσίας επιστροφής και ανταλλαγής:
Εάν στέλνετε τα σχετικά προϊόντα της επιχείρησής μας, παρακαλώ δείξτε το λόγο για την αποτυχία, τον κατάλογο συσκευασίας που στέλνονται, και τα στοιχεία επαφής. Εάν δεν συμπληρώνετε το ανωτέρω περιεχόμενο, η επιχείρησή μας δεν εγγυάται ότι μπορείτε να λάβετε και να εξετάσετε το πρόβλημά σας εγκαίρως.
Εάν δεν ικανοποιείτε με τα σχετικά προϊόντα της επιχείρησής μας, μπορείτε να επιστρέψετε και να ανταλλάξετε τα αγαθά μέσα σε 7 ημέρες από την παραλαβή, και πρέπει να αντέξετε το προκύπτον φορτίο (να εξασφαλίσει την ακεραιότητα των αγαθών, της συσκευασίας, και των εξαρτημάτων, και δεν έχει επιπτώσεις στις δευτεροβάθμιες πωλήσεις)
Σύμφωνα με το «νόμο προστασίας καταναλωτικών δικαιωμάτων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας», «το νόμο ποιότητας των προϊόντων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας» και τους σχετικούς κανονισμούς, όλοι οι χρήστες που αγοράζουν τα προϊόντα από την επιχείρησή μας, παρακαλώ διαβάζουν τη λεπτομερή εισαγωγή σε αυτήν την σελίδα προσεκτικά.
 

    Με βάση την εμπιστοσύνη της επιχείρησής μας στα προϊόντα που πωλούνται, κάνουμε τις ακόλουθες υποσχέσεις για την επιστροφή και την ανταλλαγή:
1. Εάν διαπιστώνετε ότι το προϊόν που αγοράσατε από την επιχείρησή μας δεν είναι αυτό που θέλετε μετά από να λάβετε το, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κανένα ποιοτικό πρόβλημα, μπορείτε ακόμα να το στείλετε στην επιχείρηση μέσα σε 7 ημέρες από τη λήψη του προϊόντος (υπό τον όρο της παραλαβής των αγαθών) Η επιχείρηση προτείνει να επιστρέψει και να ανταλλάξει τα αγαθά, και το προκύπτον μετ'επιστροφής φορτίο θα αντεχτεί από τον πελάτη εάν το προϊόν που αγοράσατε να έχε ένα ποιοτικό πρόβλημα μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία της παραλαβής, το τεχνικό προσωπικό μας θα ελέγξει ότι το πρόβλημα εναπόκειται σε μας. Η επιχείρησή μας θα αντικαταστήσει το προϊόν ή θα επιστρέψει το προϊόν για μια επιστροφή, και το μετ'επιστροφής φορτίο θα αντεχτεί από την επιχείρησή μας.
    

    2. Στις ακόλουθες περιστάσεις, την υπόσχεση της επιχείρησης της επιστροφής και η ανταλλαγή δεν μπορούν να απολαύσουν:
Το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ανώμαλα ή έχει αποθηκευτεί υπό τους ανώμαλους όρους ανακριβής εγκατάσταση ζημία που προκαλείται με το υγρό ράντισμα κανονική φθορά λόγω χρήσης του προϊόντος η εξωτερική συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος είναι ελλιπής το τυχαίο προϊόν και οι συνημμένες πληροφορίες του επιστρεφόμενου προϊόντος είναι ελλιπή τα τιμολόγια ή οι παραλαβές επιστροφής προϊόντων χάνονται, αλλάζουν ή βλάπτονται η κάρτα εξουσιοδότησης συμπληρώνεται, και η περίοδος εξουσιοδότησης ξεπερνιέται

Η ομάδα μας

Η επιχείρηση έχει μια λογική δομή ταλέντου, με διάφορου αγάμου ως κύρια σπονδυλική στήλη της επιχείρησης, ακολουθώντας πολύ τα χαρακτηριστικά τεχνικής και ανάπτυξης βιομηχανίας των μηχανικών σφραγίδων, έτσι ώστε οι χρήστες μπορούν να πάρουν την καλύτερη ποιοτική υπηρεσία και την καλύτερη επιστροφή.

 

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δύο δεκαετιών, μέσω των αδιάλειπτων προσπαθειών των υπαλλήλων όλης της επιχείρησης, η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί σε μια ταλαντούχο επιχείρηση με πολλούς τεχνικούς. Η επιχείρηση δίνει προσοχή στην εισαγωγή της τεχνολογίας και την αναβάθμιση του εξοπλισμού, εισάγει ενεργά τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, και επιδιώκει συνεχώς τη νέα ανάπτυξη. Είναι ο στόχος ανάπτυξης της επιχείρησης για να αναπτύξει τη βιομηχανία και να αναζωογονήσει την επιχείρηση, και είναι το συνεπές ύφος εργασίας της επιχείρησης για να μην είναι αλαζονικό ή ανυπόμονο, και για να είναι αυστηρό και πρακτικό. Τα τελευταία χρόνια, βάσει των υπαρχόντων επιτευγμάτων της επιχείρησης, έχουμε καταβάλει αδιάλειπτες προσπάθειες να καταλάβουμε μια θέση στις εσωτερικές και ξένες αγορές.

 

Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί συνεχώς, κυριαρχημένες διάφορες τεχνολογίες, δημιούργησε έναν μεγάλο αριθμό υψηλής ποιότητας προϊόντων για την κοινωνία, και διατήρησε τις μακροπρόθεσμες φιλικές συνεταιριστικές σχέσεις με πολλές επιχειρήσεις.

 

Τα προϊόντα της επιχείρησής μας περιλαμβάνουν Grundfos, Flygt, ITT, Wilo, Lowara, το Leo, Chuanyuan, Nanfang, Kaiquan, Dongfang, Liancheng, τα νέα εδάφη, AVIC, τη Hyundai, Yuanli, Guangyi, Baiyun, τη μόλβη Xiao, τη γνώση Fulai, Yuehua, Guangfeng, κ.λπ.…. Οι μηχανικές σφραγίδες, σφραγίδες κασετών, σφραγίδες φυσητήρων μετάλλων, ρευστές σφραγίδες, λαστιχένιες σφραγίδες φυσητήρων, αυτοκινητικές σφραγίδες νερού, σφραγίδες φυσητήρων PTFE, τύπος Ο για τις διάφορες αντλίες χτυπούν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, cOem, από γραφίτη, κεραμικής… κ.λπ. σειρά σφραγίδων, παρεμβυσμάτων ελαίου β-τύπων, παρεμβυσμάτων ελαίου σκελετών, καρβιδίου του πυριτίου, καρβιδίου βολφραμίου.

 

Στο σπίτι, τα προϊόντα της επιχείρησής μας πωλούνται κυρίως σε όλη τη χώρα. Απασχολώντας τις ξένες χώρες, τα προϊόντα της επιχείρησής μας πωλούνται στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, και την ανατολική Ασία. Προκειμένου να εξασφαλιστεί έγκαιρη παράδοση, έχουμε τον άφθονο κατάλογο. Για τη σωστή επιλογή του προτύπου προϊόντων σας, έχουμε μια πεπειραμένη τεχνική διαβούλευση και μια αποδοτική, πρώτης τάξεως εμπορική ομάδα υπηρεσιών.

 

Η ισχυρή τεχνική δύναμη, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, το πρώτης τάξεως μάρκετινγκ και η υπηρεσία μεταπωλήσεων είναι η καλύτερη επιλογή σας!

Αφήστε ένα μήνυμα