Γραμμή Παραγωγής

Η μηχανική Co. σφραγίδων Bergman, ΕΠΕ έχει περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στη μηχανική κατασκευή σφραγίδων. Το εργοστάσιο περιλαμβάνει τους εξειδικευμένους εργάτες, Ε&Α, πωλήσεις, διοικητικές μέριμνες, διαδικασίες, και τμήματα μεταπωλήσεων. Με τις ετήσια πωλήσεις περισσότερα από 10 εκατομμύρια yuan, τα προϊόντα τρέχουν μέσω των διάφορων χωρών στην ανατολή, τη δύση, το νότο, και το Βορρά.
Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών, η επιχείρηση έχει παράσχει τις υπηρεσίες σε 3.000 πελάτες βιομηχανικής επιχείρησης, και περισσότερα από 300.000 σφραγίζοντας προϊόντα έχουν λειτουργήσει συνολικά και έχουν δημιουργήσει την αξία για τους χρήστες. Αυτό είναι η μέγιστη υπερηφάνειά μας.

 

Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

OEM / ODM

Η επιχείρηση έχει προωθήσει τον εξοπλισμό παραγωγής, την περίπλοκη τεχνολογία κατασκευής, και το τεχνικό προσωπικό, και παράγει τα υψηλής ποιότητας μηχανικά προϊόντα σφραγίδων στην ακριβή συμφωνία με τα διεθνή πρότυπα και τις ειδικές απαιτήσεις των χρηστών. Οι τα διάφορα βιομηχανικά λαστιχένια προϊόντα της επιχείρησης διάφορες μηχανικές σφραγίδες και είναι ευρέως δημοφιλείς.
Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Ε & Α

Κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρηση έχει καινοτομήσει συνεχώς και έχει αφιερωθεί στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων. Η επιχείρηση έχει διάφορα υψηλής ποιότητας τεχνικά και διοικητικά προσωπικά για να εφαρμόσει πλήρως τη διαχείριση δικτύου υπολογιστών, προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής, και να ολοκληρώσει τα όργανα δοκιμής. Κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρηση έχει εστιάσει συνεχώς να επεκτείνει την αγορά με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, καλές υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές, με τους χρήστες σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό.
Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Guangzhou Bogeman Mechanical Seal Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Αφήστε ένα μήνυμα