Πώς να επιλέξει τη χημική μηχανική σφραγίδα αντλιών;

July 18, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει τη χημική μηχανική σφραγίδα αντλιών;

Leak-free είναι η αιώνια αναζήτηση του χημικού εξοπλισμού, και είναι αυτή η απαίτηση για τις μηχανικές σφραγίδες για να προωθήσει την αυξανόμενη εφαρμογή των μαγνητικών αντλιών. Εντούτοις, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να μην επιτύχει αληθινά καμία διαρροή, όπως η ζωή του μαγνητικού μανικιού απομόνωσης αντλιών, η διάβρωση διάβρωσης του υλικού, η αξιοπιστία της στατικής σφραγίδας, και ούτω καθεξής. Κάποιες βασικές πληροφορίες για τη σφράγιση εισάγονται εν συντομία ως εξής:

 

1. Για τις στατικές σφραγίδες, υπάρχουν συνήθως μόνο δύο τύποι σφραγίδων και σφραγίδων, και O-rings είναι οι ευρύτατα χρησιμοποιημένες σφραγίδες για τις δυναμικές σφραγίδες, οι χημικές αντλίες χρησιμοποιούν σπάνια τις σφραγίδες συσκευασίας, και οι μηχανικές σφραγίδες είναι οι κύριες. , Οι μηχανικές σφραγίδες διαιρούνται σε ενιαίο πρόσωπο τελών και διπλό πρόσωπο τελών, ισορροπημένο τύπο και θιγμένο τύπο. Ο ισορροπημένος τύπος είναι κατάλληλος για τη σφράγιση των υψηλών μέσων μηχανική σφραγίδα της κατσαρόλας (συνήθως η πίεση είναι μεγαλύτερη από 1.0MPa). Η διπλή μηχανική σφραγίδα προσώπου τελών χρησιμοποιείται κυρίως για υψηλής θερμοκρασίας, για το μέσο που είναι εύκολο να κρυσταλλωθεί, έχει το ιξώδες, περιέχει τα μόρια, και είναι τοξικό και πτητικό, η σφραγίδα μηχανών διπλός-τελών πρέπει να εγχύσει την απομόνωση του υγρού στη σφραγισμένη κοιλότητα, και η πίεσή της είναι γενικά υψηλότερη από τη μέση πίεση από 0.07~0.1MPa.
 

2. Η σφράγιση του υλικού χημικού μαγνητικού υλικού σφραγίδων αντλιών στατικού είναι γενικά λάστιχο φθορίου, και το υλικό PTFE χρησιμοποιείται σε ειδικές περιπτώσεις η υλική διαμόρφωση του μηχανικού δυναμικού και στατικού δαχτυλιδιού σφραγίδων είναι κρισιμότερη, το μην τσιμενταρισμένο καρβίδιο είναι το καλύτερο στο τσιμενταρισμένο καρβίδιο, και η τιμή είναι υψηλή. Αφ' ενός, δεν υπάρχει καμία διαφορά στη σκληρότητα μεταξύ των δύο και είναι αδικαιολόγητο, έτσι είναι καλύτερο να αντιμετωπιστούν διαφορετικά σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του μέσου.