Εγκατάσταση και χρήση της μηχανικής σφραγίδας.

July 18, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εγκατάσταση και χρήση της μηχανικής σφραγίδας.

1. Μέθοδος επιλογής:
Οι κύριες παράμετροι της μηχανικής επιλογής σφραγίδων: πίεση κοιλοτήτων σφραγίδων (MPA), ρευστή θερμοκρασία (℃), ταχύτητα εργασίας (M/S), ρευστά χαρακτηριστικά, και αποτελεσματικό διάστημα για την εγκατάσταση της σφραγίδας.
Σύμφωνα με τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας και τις ιδιότητες μέσων, οι μηχανικές σφραγίδες περιλαμβάνουν τις ανθεκτικές μηχανικές σφραγίδες υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλής θερμοκρασίας, τις υψηλές ανθεκτικές και αντιδιαβρωτικές μηχανικές σφραγίδες, τις ανθεκτικές μηχανικές σφραγίδες μορίων και τις μηχανικές σφραγίδες κατάλληλος για τα ελαφριά μέσα υδρογονανθράκων που είναι εύκολο να ατμοποιηθούν.
Οι σφραγίδες, κ.λπ., οι μηχανικές σφραγίδες των διαφορετικών δομικών τύπων και τα υλικά πρέπει να επιλεχτούν σύμφωνα με τις διαφορετικές χρήσεις.
Οι βασικές αρχές της επιλογής είναι:
1: Σύμφωνα με την πίεση της σφραγισμένης κοιλότητας, καθορίζεται ότι η σφραγίζοντας δομή υιοθετεί το ισορροπημένο ή θιγμένο, ενιαίο πρόσωπο τελών ή το διπλό πρόσωπο τελών, κ.λπ.
2: Σύμφωνα με την ταχύτητα εργασίας, καθορίστε τη χρήση της περιστροφής ή στατικού, του ρευστού δυναμικού πίεση ή τύπου μη-επαφών.
3: Σύμφωνα με τη θερμοκρασία και τις ρευστές ιδιότητες, καθορίστε το ζευγάρι τριβής και τα βοηθητικά σφραγίζοντας υλικά, και επιλέξτε σωστά το μηχανικό σύστημα προστασίας κυκλοφορίας σφραγίδων όπως η λίπανση, το ξέπλυμα, η συντήρηση θερμότητας, και η ψύξη.
4: Σύμφωνα με το αποτελεσματικό διάστημα για την εγκατάσταση της σφραγίδας, καθορίστε τη χρήση των πολλαπλάσιων ελατηρίων, ενιαία ελατήρια ή ελατήρια κυμάτων, ενσωματωμένος ή εξωτερικός.
2. Απαιτήσεις για την εγκατάσταση και τη χρήση των μηχανικών σφραγίδων:
1: Οι απαιτήσεις των μηχανικών σφραγίδων στην ακρίβεια μηχανών (πάρτε τις μηχανικές σφραγίδες για τις αντλίες για παράδειγμα)
(1) η μέγιστη ακτινωτή runout ανοχή του άξονα (ή του μανικιού) όπου η μηχανική σφραγίδα εγκαθίσταται δεν υπερβαίνει 0:04~0:06MM.
(2) η αξονική μετακίνηση του στροφέα δεν υπερβαίνει 0:3MM.
(3) η μέγιστη runout ανοχή του τοποθετώντας τέλους που αντιμετωπίζει την επιφάνεια άξονων (ή μανικιών) της σφραγίζοντας κοιλότητας και της σφραγίζοντας κάλυψης τελών δεν θα υπερβεί 0:04~0:06MM.
2: Επιβεβαίωση των σφραγίδων
(1) επιβεβαιώστε εάν η εγκατεστημένη σφραγίδα είναι σύμφωνη με το απαραίτητο πρότυπο.
(2) έλεγχος προσεκτικά με το τελικό σχέδιο συνελεύσεων ενώπιον της εγκατάστασης, και έλεγχος εάν ο αριθμός μερών είναι πλήρης.
(3) η μηχανική σφραγίδα οδηγείται από ένα παράλληλο ελατήριο. Το ελατήριο μπορεί να διαιρεθεί σε αριστερή και δεξιά περιστροφή, η οποία πρέπει να επιλεχτεί σύμφωνα με την κατεύθυνση περιστροφής του άξονα.
3: Εγκατάσταση
Η μέθοδος εγκαταστάσεων ποικίλλει με τον τύπο μηχανικής σφραγίδας και τον τύπο μηχανής, αλλά τα προϊόντα πρώτης ανάγκης εγκαταστάσεων είναι σχεδόν τα ίδια. Τα βήματα και οι προφυλάξεις εγκαταστάσεων είναι τα ακόλουθα:
(1) ο προσδιορισμός του μεγέθους εγκαταστάσεων κατά τον εγκατάσταση, το μέγεθος εγκαταστάσεων της μηχανικής σφραγίδας πρέπει να εξασφαλιστεί σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγίας του προϊόντος ή το δείγμα.
(2) προτού να πρέπει να είναι η εγκατάσταση, ο άξονας (μανίκι) και ο αδένας χωρίς σαλιάσματα, και το ρουλεμάν πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση οι σφραγίδες, ο άξονας, η κοιλότητα σφραγίδων, και ο αδένας πρέπει να καθαριστούν.
Προκειμένου να μειωθεί η αντίσταση τριβής, το μέρος όπου η μηχανική σφραγίδα εγκαθίσταται στον άξονα πρέπει να ντυθεί με ένα λεπτό στρώμα του πετρελαίου για τη λίπανση. Λαμβάνοντας υπόψη τη συμβατότητα λαστιχένιο O-ring, εάν δεν είναι κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί το πετρέλαιο, μπορεί να ντυθεί με το σαπωνώδες νερό.
Το επιπλέον στατικό δαχτυλίδι δεν έχει καμία anti-rotation δομή καρφιτσών, έτσι δεν είναι κατάλληλο να λαδωθεί και πρέπει να ξηρός-τοποθετηθεί στον αδένα.
(3) εγκαταστήστε το στατικούς δαχτυλίδι και τον αδένα στον άξονα πρώτα, που παίρνει την προσοχή για να μην συγκρουστεί με τον άξονα, και εγκαταστήστε έπειτα την κινούμενη συνέλευση δαχτυλιδιών. Τα setscrews του καθίσματος άνοιξη ή του καθίσματος μετάδοσης πρέπει να σφιγχτούν ομοιόμορφα αρκετές φορές.
Πρίν καθορίζει τον αδένα, ωθήστε το δαχτυλίδι αποζημιώσεων με το χέρι για την αξονική συμπίεση. Μετά από να χαλαρώσει, το δαχτυλίδι αποζημιώσεων μπορεί αυτόματα να αναπηδήσει πίσω χωρίς μπλοκάρισμα, και έπειτα ομοιόμορφα να κλειδώσει τα μπουλόνια αδένων.
4: Χρήση
(1) όταν η θερμοκρασία του μεταβιβάζοντας μέσου είναι πάρα πολύ υψηλή, πάρα πολύ χαμηλή, ή περιέχει τα μόρια ακαθαρσιών, είναι εύφλεκτα, εκρηκτικά, ή τοξικά, αντίστοιχα μέτρα όπως η σφράγιση, πλύσιμο, ψύξη, και το φιλτράρισμα πρέπει να ληφθεί.
(2) γυρίστε το αυτοκίνητο με το χέρι πρίν τρέχει, δίνει προσοχή εάν η ροπή δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη, είναι εκεί κανένας τρίψιμο και ανώμαλος ήχος.
(3) δώστε προσοχή στην κατεύθυνση της περιστροφής, εάν η σύζευξη είναι κεντροθετημένη, εάν το λαδώνοντας πετρέλαιο στο φέρον μέρος προστίθεται κατάλληλα, και εάν η διοχέτευση με σωλήνες είναι σωστή.
(4) εάν η εργασία είναι κανονική και σταθερή μετά από να οδηγήσει, εάν υπάρχει ανώμαλη ροπή που προκαλείται με την περιστροφή άξονων, τον ανώμαλους θόρυβο και την υπερθέρμανση.
(5) πριν από τη λειτουργία, ανοίξτε αρχικά το μέσο και η βαλβίδα δροσίζοντας νερού, ελέγχει εάν το αέριο στη σφραγισμένη κοιλότητα απαλλάσσεται εντελώς για να αποτρέψει τη διαρροή που προκαλείται από τη στατική πίεση, και να αρχίσει έπειτα τη λειτουργία.