Συγκεκριμένη εφαρμογή του λαστιχένιου σφραγίζοντας δαχτυλιδιού.

July 18, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συγκεκριμένη εφαρμογή του λαστιχένιου σφραγίζοντας δαχτυλιδιού.

Παραδείγματος χάριν, αυτό το είδος λαστιχένιου σφραγίζοντας δαχτυλιδιού χρησιμοποιείται στις ηλεκτρικές σφραγίδες των κινητών τηλεφωνικών κουμπιών, διανομείς νερού, μπουκάλια ζεστού νερού και ούτω καθεξής.

Ποια είναι τα οφέλη αυτού του υλικού;

Καταρχάς, είναι κατάλληλο για ποικίλες σφραγίζοντας μορφές: η στατική σφράγιση και η δυναμική σφράγιση είναι κατάλληλες για όλα τα είδη υλικών. Το μέγεθος και το αυλάκι έχουν τυποποιηθεί, και η ανταλλαξιμότητα είναι ισχυρή. Είναι κατάλληλο για ποικίλους τρόπους κινήσεων: περιστροφική κίνηση, αξονική εναλλασσόμενη κίνηση ή συνδυασμένη κίνηση

Αφετέρου, είναι κατάλληλο για ποικίλα διαφορετικά σφραγίζοντας μέσα: έλαιο, νερό, αέριο, χημικά μέσα ή άλλα μικτά μέσα. Μέσω της επιλογής των κατάλληλων λαστιχένιων υλικών και του κατάλληλου σχεδίου διατύπωσης, είναι αποτελεσματικό για το έλαιο, το νερό, τον αέρα, το αέριο και τα διάφορα χημικά μέσα. Λειτουργία σφράγισης.

Το λαστιχένιο σφραγίζοντας δαχτυλίδι είναι wear-resistant και ανθεκτικό στη θερμότητα, έχει την υψηλή σταθερότητα, και έχει τις καλές κρύος-ανθεκτικές, όζον-ανθεκτικές και ηλεκτρικές ιδιότητες μόνωσης.

Όχι ήχος μεγάλος!

Η επιχείρησή μας είναι ένας κατασκευαστής που ειδικεύεται στην παραγωγή των λαστιχένιων σφραγίζοντας δαχτυλιδιών. Εάν πρέπει να αγοράσετε, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με!